Hanki uusi koti

Rakennamme uusia koteja pääosin Tampereen seudulla ja Hämeenlinnassa. Tulevaisuudessa laajennamme hankkeitamme myös pääkaupunkiseudulle ja pääradan vilkkaimpien asemien yhteyteen.

Uusien kotien suunnittelutyössä meille on tärkeää ottaa huomioon kunkin kohteen ja jokaisen asunnon oletettu asukas. Asunnon käyttäjän selvittämiseksi teemme ennen suunnittelun aloittamista markkinaselvityksen, jonka laatimisen apuna meillä on useita välittäjäkumppaneita. Näin saamme laajan ja asiantuntevan kartoituksen suunnitelman lähtökohdiksi.

Tutut ja luotettavat suunnittelukumppanimme ovat keskeinen osa toimivan kodin suunnittelua. Ratkaisujen valinnassa keskitymme tuttuihin ja turvallisiin ratkaisuihin ottaen samalla huomioon alan teknologian kehityksen. Koerakentajia emme ole, vaan valitsemme aina huolella testatut ratkaisut. Kaiken kaikkiaan pitkä kokemus on hyväksi uuden kohteen suunnittelussa. Lopputuloksena syntyy toimiva, uusi koti, joka kestää aikaa.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää? Käsittelemme saapuneet viestit viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

Lue tietosuojaseloste

Kaupunki­asunto järven rannalla

Miltä kuulostaisi koti järven rannalla, omarantaisella tontilla, mutta silti erinomaisten kulkuyhteyksien päässä työpaikoista ja keskeisistä palveluista?

AS. OY TAMPEREEN VILLA WESI

Idyllistä asumista uudella asuinalueella

Asunto Oy Hämeenlinnan Moveassa yhdistyy urbaani kaupunkikulttuuri ja idyllinen järviluonto. Ei uskoisi, että koti on vain tunnin matkan päässä Tampereelle ja Helsinkiin.

AS. OY HÄMEENLINNAN MOVEA

Oma koti kasvukeskuksen ytimessä

Uusi Asunto Oy Tampereen Alba rakentuu toiminnalliseen kaupunginosaan Tesomalle, joka tarjoaa palveluita kaikkiin elämänvaiheisiin ja -tyyleihin.

AS. OY TAMPEREEN ALBA

Haluatko myydä tonttisi?

Soita meille – Autamme mielellämme.

Logo

Suupantie 6 C 2, 33960 Pirkkala
+358 44 335 1139
toimisto@marvea.fi