Työpaikat

Tavoitteemme on olla erinomainen työpaikka rakennusalan ammattilaisille.

Henkilöstömme on tärkein voimavaramme ja meillä jokainen on tärkeä osa yhteistä tiimiä. Tarjoamme yksilöllisen urapolun ja mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen toimintatapoihin. Työntekijämme ovat innovatiivisia ja uskaltavat kyseenalaistaa totutut toimintatavat.  Tyytyväinen työntekijä tarkoittaa meille myös tyytyväistä asiakasta ja onnistunutta liiketoimintaa.

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole etsimääsi tehtävää avoinna, voit jättää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteella toimisto@marvea.fi

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää? Käsittelemme saapuneet viestit viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

Lue tietosuojaseloste

ETSIMME UUTEEN JA DYNAAMISEEN JOUKKOOMME

Vastaavana työnjohtajana olet reilu ja helposti lähestyttävät esimies. Tarvittaessa vaadit jämäkästikin parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

Vastaavana työnjohtajana vastaat työmaan laadukkaasta valmistumisesta suunnitelmien mukaisesti. Roolissasi pääset vaikuttamaan kohteen toteutukseen jo suunnitteluvaiheessa. Johdat niin ihmisiä kuin asioita: vastaat koko kohteen työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta, yhteistyöstä alihankkijoiden kanssa sekä toimit esimiehenä työmaan muulle työnjohdolle. Laadukkaan rakentamisen lisäksi vastuullesi kuuluu myös kustannustenhallinta, yhteistyö viranomaisten kanssa sekä osallistuminen jatkuvaan tuotannon kehittämiseen.

Aiempi kokemus asuinrakennustyömaiden läpiviennistä ja soveltuva koulutus (RI, RKM tai vastaava) antavat parhaat lähtökohdat työnjohtajan tehtävään. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden lähteä omistajaksi yritykseen henkilörahaston kautta, hyvät henkilöstöedut ja rehdit työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Antti Yliaho, p. 050 310 0756.
Hakemukset palkkatoiveineen lähetetään Antille osoitteeseen antti.yliaho@marvea.fi

Työnjohtajana olet suunnitelmallinen ja ennakoiva työskentelijä.

Vastaat työmaalla oman vastuualueesi tuloksellisesta ja aikataulun mukaisesta toteutuksesta osana hankkeen työnjohtoa. Laadit tehtävätason suunnitelmat sekä toimit aliurakoitsijoiden valvojana työmaalla. Valvot työnaikaista laatua ja ymmärrät kokonaisvaltaisesti laadukkaan työn merkityksen. Jämäkällä toiminnallasi varmistat tehtäviesi suunnitelmien mukaisen toteutumisen.

Aiempi kokemus asuinrakennustyömaiden työnjohdosta ja soveltuva koulutus (RI, RKM tai vastaava) antavat parhaat lähtökohdat vastaavan työnjohtajan tehtävään. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden lähteä omistajaksi yritykseen henkilörahaston kautta, hyvät henkilöstöedut ja rehdit työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Antti Yliaho, p. 050 310 0756.
Hakemukset palkkatoiveineen lähetetään Antille osoitteeseen antti.yliaho@marvea.fi

Työmaa-/tuotantoinsinöörinä olet analyyttinen ja tarkka työskentelijä sekä innokas kehittämään osaamistasi ja toimintaamme.

Työmaainsinöörinä toimit vastaavan työnjohtajan kanssa läheisessä yhteistyössä ja työnjohdon tärkeänä tukena. Hallitset työmaan tuotannon suunnittelun ja -ohjauksen, sekä työmaan taloudellisen valvonnan. Työmaan laadukas ja suunnitelmien mukainen toteutus on sinulle tärkeää ja toiminnallasi varmistat odotukset ylittävän asiakaskokemuksen.

Aiempi kokemus asuinrakentamisesta ja soveltuva koulutus (RI, RKM tai vastaava) antavat parhaat lähtökohdat työmaainsinöörin tehtävään. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden lähteä omistajaksi yritykseen henkilörahaston kautta, hyvät henkilöstöedut ja rehdit työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Antti Yliaho, p. 050 310 0756.
Hakemukset palkkatoiveineen lähetetään Antille osoitteeseen antti.yliaho@marvea.fi

Logo

Suupantie 6 C 2, 33960 Pirkkala +358 44 335 1139 toimisto@marvea.fi