Töihin Marvealle

Marvealla tarjoamme yksilöllisen urapolun ja alan parhaat työsuhde-edut – jos meillä ei juuri nyt ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit aina jättää avoimen hakemuksen!

Tervetuloa Marvealle!

Olemme kiinteistökehityksen taitava suomalainen rakennusliike, joka kehittää resurssiviisaita kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville. Keskitymme monipuoliseen ja laadukkaaseen asunto- ja toimitilarakentamiseen.

Asuntorakentamisessa erikoisalaamme on kerrostalorakentaminen. Rakennamme koteja niin omistus- kuin vuokra-asumiseen. Tunnemme asumisen erilaiset tarpeet läpikotaisin ja kehitämme jatkuvasti uusia ideoita niiden ratkaisemiseksi.

Työmme jälki tunnetaan erinomaisesta laadusta ja kestävyydestä, jonka takana ovat vakiintuneet tuotantotavat, energiatehokkuus ja vastuullinen rakentaminen. Lisäksi panostamme jatkuvasti osaamisemme kehittämiseen, työturvallisuuteen sekä asiakastyytyväisyyden takaamiseen.

Toimimme projektinjohtomallilla ja haemme jatkuvasti uusia kumppaneita hankkeidemme toteuttamiseen. Pitkä kokemuksemme asuntorakentamisesta takaa varmuutta ja vahvaa näkemystä rakentamiseen.

Henkilöstörahasto – Ainutlaatuinen tapa palkita henkilöstöä

Marvean henkilöstörahasto on rakennusalalla lähes ainutlaatuinen tapa palkita henkilöstöä. Henkilöstörahaston kautta jokainen marvealainen pääsee aidosti osalliseksi yhtiömme menestyksestä. Tunnistamme, että osaava ja motivoitunut henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara. Henkilöstörahastomme on tapa sitouttaa ja motivoida ammattitaitoista henkilöstöämme sekä palkita henkilöstöä yhteisestä hyvästä työstä. Henkilöstö menestyy, kun yritys menestyy.

Henkilöstörahasto

Kaikki samassa veneessä: Henkilöstörahasto työntekijän silmin

”Heti ensimmäisessä työhaastattelussa minulle jäi mieleen Marvean henkilöstörahaston luoma ainutlaatuinen mahdollisuus. Henkilöstörahasto oli jotain uutta, enkä ollut törmännyt vastaavaan palkitsemisratkaisuun missään muussa rakennusalan yrityksessä.

On motivoivaa tietää, että yrityksen yhteisestä tuloksesta pääsee nauttimaan koko henkilöstö. Kaikki me marvealaiset olemme henkilöstörahaston jäseniä, ja rahaston näkökulmasta olemme myös samassa veneessä – toimitusjohtajasta työnjohtajaan. Sillä on väistämättäkin suuri vaikutus Marvean yrityskulttuuriin ja työn tekemiseen yleisellä tasolla.

Uskon, että henkilöstörahaston sitouttavalla vaikutuksella on myönteisiä vaikutuksia koko yritykselle myös pidemmällä tähtäimellä. Pitkät työsuhteet ja ammattitaitoisen henkilöstön pysyvyys ovat asioita, joita toivon sekä esimiehenä että itse työntekijänä.”

Janne Ranta

Työpäällikkö, henkilöstön edustajana rahastossa
Marvea Oy

Töihin
Marvealle

Rekrytoimme tällä hetkellä tiimiimme Uudellemaalle:

  • Työnjohtajia
  • Työmaainsinöörejä

Rekrytoimme tällä hetkellä tiimiimme Pirkanmaalle:

  • Vastaavia työnjohtajia

Etsimme tiimiimme rakennusalan ammattilaisia toteuttamaan kanssamme laadukkaita ja resurssiviisaita kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville. Tarjoamme yksilöllisen urapolun ja alan parhaat työsuhde-edut sekä mahdollisuuden aidosti vaikuttaa yrityksen toimintaan. Jos meillä ei ole juuri nyt avoinna sinulle sopivaa työpaikkaa, voit jättää meille myös avoimen hakemuksen.

Logo

Hatanpään valtatie 26, 33100
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi

Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi