Yritys

Marvea Oy
– Kotisi rakentaja

Marvea Oy on pirkkalalainen yritys, jonka henkilöstöllä on vuosikymmenten kokemus asuntorakentamisesta ja rakennusalasta. Yhdessä olemme työhistoriamme aikana toteuttaneet Tampereen alueelle yli kymmenen tuhatta asuntoa 2000-luvun aikana.

Marvealla kehitämme kaupunkiympäristöjä tulevien sukupolvien asumiseen ja hyvään elämään. Olemme erikoistuneet asuntorakentamiseen, josta saadaan koteja ihmisille sekä omistus- että vuokra-asumiseen. Toimimme asiakasta lähellä, paikallisesti ja kehittäen jatkuvasti uusia ideoita asiakastarpeiden ratkaisuiksi.

Henkilöstömme

Henkilöstömme on vahvasti motivoitunutta ja missioomme sitoutunutta. Tarjoamme henkilöstöllemme myös mahdollisuutta lähteä omistajaksi yritykseen joko pienosakkuuden tai henkilöstörahaston kautta.

Miikka Routama

Miikka Routama

Toimitusjohtaja

Toimitusjohtajamme Miikka Routama uskoo ihmisten voimaan. Sitoutunut paikallisesti toimiva henkilöstö on avaintekijä Marvean menestymiselle. Miikalle tärkeää on reipas tekemisen meininki, työn ilo ja hyvä ilmapiiri, jossa jokainen on yhtä tärkeä. Miikan vahvat verkostot ja pitkä kokemus auttavat Marveaa uusien hankkeiden käynnistämisessä. ”Kun kaikki työntekijämme ovat mukana myös Marvean omistajina, voivat asiakkaammekin luottaa meihin helpommin” Miikka Routama iloitsee.

 • +358 44 751 0291
 • miikka.routama@marvea.fi

Leo Kärnä

Leon Kärnä

Varatoimitusjohtaja

Varatoimitusjohtajamme Leon Kärnä luottaa yhteistyön merkitykseen. Marvean henkilöstön rautainen kokemus yhdistettynä vahvaan tiimityöhön varmistavat hankkeiden laadukkaan läpiviennin. Innovatiiviset ideat kaupunkikehityksestä, sekä vankka kokemus maanhankinnasta ovat innoittaneet Leonia kehittämään tulevaisuuden asuinympäristöjä. ”Tulevaisuuden kiinteistökohteiden visiointi ja tonttien hankinta mahdollistavat hankkeeseen osallistumisen heti ensivaiheista lähtien, jolloin asiakkaalle voidaan tarjota paras asumiskokemus” Leon Kärnä pohtii.

 • +358 44 421 0404

 • leon.karna@marvea.fi
Harri Kiviranta

Harri Kiviranta

Hankekehitysjohtaja

Hankekehitysjohtajamme Harri Kivirannan intohimo on hyvä suunnitelma. Hyvän suunnitelman tekemiseen tarvitaan asiakkaan tuntemusta, tarina ja kokeneet suunnittelijakumppanit. Harrin pitkä kokemus ja tiimityöskentelytaidot ovat avaintekijöinä hyvän suunnitelman saavuttamisessa. Harrin vastuualueelle kuuluu myös myynti. ”Asiakasta miellyttävä sijainti, hyvä suunnitelma ja oikea hinta takaavat kauppojen syntymisen” toteaa Harri Kiviranta.

 • +358 44 335 1139

 • harri.kiviranta@marvea.fi
Antti Yliaho

Antti Yliaho

Tuotantojohtaja

Tuotantojohtajamme Antti Yliaho uskoo yli 15 vuoden ja lähes 2000 asunnon kokemuksella suunnitelmallisuuteen sekä yhteistyön merkitykseen rakennushankkeiden läpiviennissä. Projektien ammattitaitoisen työnjohdon, aliurakoitsijoiden sekä suunnittelijoiden saumaton yhteistyö on avainasemassa projektien läpiviennissä. ”Panostus rakennusaikaiseen ennakkosuunnitteluun ja valvontaan sekä luotettavaan alihankintaverkostoon takaa lopputuotteen korkean laadun ja projektien aikataulussa pysymisen”, toteaa Antti Yliaho.

 • +358 50 310 0756
 • antti.yliaho@marvea.fi

Mira Ylhäinen

Talousjohtaja

Talousjohtajamme Mira Ylhäinen kertoo 20 vuoden kokemuksella, että tarkka työ rennolla fiiliksellä tuottaa parhaan lopputuloksen. Mira uskoo siihen, että yhdessä tekemällä ja toisiin luottamalla saadaan aina paras lopputulos. Yhtiön tuloksen seurannassa ja ennakoinnissa kaikki perustuu avoimuuteen ja hyvään yhteistyöhön sekä organisaatiossa sisäisesti että ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tarkka taloudenhoito ei ole nipottamista vaan kivaa, huolellista tekemistä yhdessä ihmisten kanssa.

 • +358 44 751 0675

 • mira.ylhainen@marvea.fi

Haluatko myydä tonttisi?

Soita meille – Autamme mielellämme.

Töihin Marveaan

Lue lisää

Etsimme tiimiimme rakennusalan ammattilaisia toteuttamaan kanssamme laadukasta kaupunkiympäristöä tuleville sukupolville. Tarjoamme yksilöllisen urapolun sekä mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen toimintaan. Jos et näe sopivaa avointa työpaikkaa, voit jättää meille myös avoimen työhakemuksen. Rekrytoimme tiimiimme tällä hetkellä:

 • työnjohtajia, vastaavia työnjohtajia, työmaainsinöörejä
Logo

Suupantie 6 C 2, 33960 Pirkkala +358 44 335 1139 toimisto@marvea.fi