Asunto- ja toimitilarakentamisen laadukasta urakointia

Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa urakkarakentamista erilaisiin asunto- ja toimitilarakentamisen hankkeisiin.

Luotettavaa kotimaista urakointia

Olemme kiinteistökehityksen taitava suomalainen rakennusliike, joka kehittää resurssiviisaita kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville. Keskitymme monipuoliseen ja laadukkaaseen asunto- ja toimitilarakentamiseen.

Omaperusteisen tuotannon lisäksi toteutamme jatkuvasti myös laadukkaita urakkaperusteisia hankkeita niin asunto- kuin toimitilarakentamiseen. Työmme jälki tunnetaan erinomaisesta laadusta ja kestävyydestä. Laadukkaan urakointimme taustalla ovat vakiintuneet tuotantotapamme sekä panostuksemme energiatehokkuuteen ja vastuulliseen rakentamiseen.

Laadukkaat ja resurssiviisaat KVR-hankkeet

Toteutamme laadukkaat, luotettavat ja resurssiviisaat avaimet käteen KVR-hankkeet, joko sinun omistamallesi tai itse omistamallemme tontille. Pitkä kokemuksemme ja henkilöstömme vahva osaaminen varmistavat, että pystymme toteuttamaan sinulle tavoitteisiisi vastaavan tuottavan kohteen.

Meiltä löytyy asiantuntemusta rakentamisen koko polun toteuttamiseen. Hoidamme kaiken maanhankinnasta, rakennusten ja alueen suunnitteluun, kaava- ja asuntokehitykseen sekä tietysti rakentamisen toteutukseen. Sinun tarvitsee vain esittää meille tavoitteesi.

Toteutamme myös urakkaperustaisia hankkeita!

Toimimme usein myös tilaajan suunnittelemissa kohteissa rakennusurakoitsijana. Etsimme jatkuvasti myös uusia urakkaperustaisia hankkeita sekä uusia kumppaneita, joiden kanssa toteuttaa laadukkaita hankkeita!

Oletko toteuttamassa asunto- tai toimitilarakentamisen hanketta?
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Marvea Oy – Luotettava rakentaja

Olemme kiinteistökehityksen taitava suomalainen rakennusliike, joka kehittää resurssiviisaita kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville. Keskitymme monipuoliseen ja laadukkaaseen asunto- ja toimitilarakentamiseen.

Asuntorakentamisessa erikoisalaamme on kerrostalorakentaminen. Rakennamme koteja niin omistus- kuin vuokra-asumiseen. Tunnemme asumisen erilaiset tarpeet ja kehitämme jatkuvasti uusia ideoita niiden ratkaisemiseksi.

Toimitiloja rakennamme kaikenlaisiin liiketoiminnan tarpeisiin. Sinä tunnet liiketoimintasi, me tunnemme rakentamisen. Rakennamme toimitilat aina kokonaisvaltaisena palveluna. Meille on tärkeää varmistaa, että uuden toimitilan rakennuttaminen häiritsee liiketoimintaasi mahdollisimman vähän.

Hallitsemme kiinteistökehityksen kokonaisvaltaisesti, ja toteutamme hankkeita myös laadukkaana KVR-urakointina, joko sinun omistamallesi tai itse omistamallemme tontille. Toimimme usein myös tilaajan suunnittelemissa kohteissa rakennusurakoitsijana.

Olemme myös kiinnostuneita ostamaan rakennuskelpoisia tontteja hankkeidemme tarpeisiin.

Haluatko myydä tonttisi?

Soita meille – Autamme mielellämme.

Logo

Hatanpään valtatie 26, 33100
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi

Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi