As Oy Nokian Kyyninkatu on valmistunut – Tyylikäs kerrostalo sulautuu upean arkkitehtuurinsa ansiosta lähes huomaamattomaksi osaksi ympäristöään

Asunto Oy Nokian Kyyninkatu valmistui aivan Nokian keskustan tuntumaan toukokuun 2023 lopussa. Tämä kuusikerroksinen asuinkerrostalo näkyy Nokian valtatien jatkeena, kun saavutaan Nokian keskustaan. Onnistuneen arkkitehtuurinsa ansiosta kohde kuitenkin jää helposti huomaamatta, sillä se on upealla tavalla sovitettu lähes huomaamattomaksi osaksi ympäristöään.

Asunto Oy Nokian Kyyninkatu tarjoaa 44 uutta vuokrakotia aivan Nokian palveluiden äärellä. Se sijaitsee nopeiden kulkuyhteyksien vieressä, ja esimerkiksi lähijuna Tampereelle kulkee aivan kivenheiton päässä sijaitsevalta asemalta. Myös alueen bussiyhteydet eri suuntiin ovat sujuvat ja kattavat.

Asunto Oy Nokin Kyyninkadun kotien koko vaihtelee 24 neliömetrin yksiöistä 35,5 neliömetrin kaksioihin. Kodit ovat kompakteja mutta pohjaratkaisuiltaan avaria ja kekseliäitä kaupunkikoteja. Huoneistoissa käytetyt materiaalit ovat laadukkaita ja pintamateriaalit ja -värit on valittu huolellisesti kestämään kulutusta ja tuomaan valoisuutta asuntoihin.

Jokainen näistä moderneista kodeista on varusteltu muun muassa tiskikoneella, nopealla induktioliedellä sekä kylpyhuoneen miellyttävällä lattialämmityksellä. Lasitetut parvekkeet puolestaan tuovat asumiseen sekä lisää tilaa että mukavuutta.

”Olemme Marvealla iloisia, kun voimme tarjota lisää laadukkaita ja viihtyisiä asumisvaihtoehtoja Nokialle. Nokian kohteemme on jälleen yksi hieno osoitus yrityksemme vahvasta sitoutumisesta sellaisten asuinalueiden ja kotien kehittämiseen, jotka täyttävät asukkaidensa tarpeet ja odotukset.”, kertoo Marvea Oy:n varatoimitusjohtaja Leon Kärnä.

Lisätiedot:

Marvea Oy, Leon Kärnä, varatoimitusjohtaja, +358 44 4210404, leon.karna@marvea.fi

Marvea Oy on pirkkalalainen yritys, joka rakentaa ja kehittää hankkeita pääradan varren kasvukeskuksiin. Marvea on kannattavasti kasvava henkilöstönsä omistama yritys. Henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus asuntorakentamisesta ja rakennusalasta. Kehitämme ja rakennamme kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville asumiseen ja elämiseen eettisesti arvoa tuottaen. Olemme erikoistuneet monipuoliseen asuntotuotantoon ja hankekehitykseen yhdessä kumppanien kanssa. Toimimme asiakasta lähellä, paikallisesti ja kehittäen jatkuvasti uusia ideoita asiakastarpeiden ratkaisuiksi. www.marvea.fi

Logo

Suupantie 6 C 2, 33960 Pirkkala
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi