Asuntoyhtymä ja Marvea ovat sopineet uudiskohteen rakentamisesta Hämeenlinnan Keinusaareen

Havainnekuvat Keinusaaren uudisrakennuksista.

As Oy Hämeenlinnan Keinusaari täydentää Joo Kotien vuokrakotitarjontaa suositulla asemanseudulla.

A-energialuokan taloyhtiöön asennetaan aurinkopaneelit ja lämmityksessä hyödynnetään maalämpöä. Vedenkulutusta puolestaan pystytään helposti seuraamaan etäluettavilla mittareilla. Toimivissa pohjaratkaisuissa vältetään luomasta hukkatilaa, mikä osaltaan pienentää asumisen ympäristövaikutuksia. Kaikissa vuokrakodeissa ilahduttavat myös laadukkaat ja aikaa kestävät materiaalit.

– Joo on elämäntapa, joka nojautuu huolettomaan ja helppoon asumiseen. Iloksemme saamme rakentaa sitä Hämeenlinnaan, sanoo Asuntoyhtymän toimitusjohtaja Jaakko Niskanen.

Marvea ja Asuntoyhtymä ovat tehneet yhteistyötä useissa rakennushankkeissa eri puolilla Suomea, kertoo Marvean toimitusjohtaja Miikka Routama.

– Asumisratkaisut on mietitty tarkkaan ja molemmilla on selkeä näkemys siitä, millaista laatua haluamme tehdä. Sekä Marvealla että Asuntoyhtymällä on vahvasti sitoutunutta henkilöstöä tekemässä yhteisiä hankkeita, Routama sanoo.

Sujuvaa arkea asemanseudulla

Hämeenlinnan Keinusaaren uudiskohde täydentää Joo Kotien asuntotarjontaa suositulla Hämeenlinnan asemanseudulla. Tänä kesänä Keinusaaren lähelle Asemanrannan uudelle asuinalueelle valmistuu 100 vuokrattavaa Joo Kotia As Oy Hämeenlinnan Asemanranta -nimiseen taloyhtiöön. Siellä asukkaat saavat käyttöönsä taloyhtiön kuntoilutilan, yhteiskäyttöauton ja maksuttomat saunavuorot.

Asemanrannan ja Keinusaaren suosiot perustuvat hyvään sijaintiin Hämeenlinnan keskustan tuntumassa. Läheltä löytyy ravintoloita, kauppoja, kulttuurikeskus Verkatehdas sekä Hämeenlinnan taidemuseo. Vanajaveden rannan viihtyisät puistot vetävät väkeä iltaisin ja viikonloppuisin.

Asemanseudulla ei tarvitse omistaa omaa autoa, sillä lähipalvelut ja sujuva julkinen liikenne takaavat helpon arjen. Läheiseltä rautatieasemalta pääsee myös helposti matkaamaan eri puolille Suomea.

Lisätietoja:

Asuntoyhtymä Oy, Heta Kärki, kaupallinen johtaja, +358 50 566 2798 heta.karki@asuntoyhtyma.fi

Marvea Oy, Miikka Routama, toimitusjohtaja, +358 44 751 0291, miikka.routama@marvea.fi

Joo Kodit on vuokranantaja, joka luo asiakkailleen henkilökohtaisesta ja joustavasta palvelusta, yhteisöllisyyden edistämisestä sekä ekologisuudesta kumpuavaa huolettomuutta. Joo Koteja on Suomen kasvukeskuksissa kaikkiaan noin 4 200. Vastuullisena ja pitkäaikaisena omistajana luomme elämisen ja asumisen malleja, jotka tukevat kestävää kehitystä. Pidämme kodeistamme, asukkaistamme ja ympäristöstämme parasta mahdollista huolta.
www.joo-kodit.fi    www.asuntoyhtyma.fi

 Marvea Oy on pirkkalalainen yritys, joka rakentaa ja kehittää hankkeita pääradan varren kasvukeskuksiin. Marvea on kannattavasti kasvava henkilöstönsä omistama yritys. Henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus asuntorakentamisesta ja rakennusalasta. Kehitämme ja rakennamme kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville asumiseen ja elämiseen eettisesti arvoa tuottaen. Olemme erikoistuneet monipuoliseen asuntotuotantoon ja hankekehitykseen yhdessä kumppanien kanssa. Toimimme asiakasta lähellä, paikallisesti ja kehittäen jatkuvasti uusia ideoita asiakastarpeiden ratkaisuiksi. www.marvea.fi

Logo

Suupantie 6 C 2, 33960 Pirkkala
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi