As Oy Järvenpään Jokamiehen Rytmi rakentaminen on alkanut ja kohde valmistuu vuoden 2024 loppupuolella

Marvea rakentaa kiinteistösijoitusrahasto Sirius Fund IV:lle 74 asunnon uudiskohteen Järvenpään Ainolaan. As Oy Järvenpään Jokamiehen Rytmin rakentaminen on alkanut ja kohde valmistuu vuoden 2024 loppupuolella. Taloyhtiöön saadaan erikokoisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asukkaat pääsevät nauttimaan huolettomasta vuokra-asumisesta aivan juna-aseman kupeessa, joka tarjoaa hyvät kulkuyhteydet niin pääkaupunkiseudulle, kuin myös Järvenpään keskustaan.

– Kohteidemme suunnittelussa keskeisessä roolissa ovat asuntojen viihtyisyys ja ympäristöystävällisyys. Tässäkin hankkeessa asukkaille halutaan tarjota korkealaatuista ja kestävää asumista, joka huomioi sekä arjen tarpeet että ympäristönäkökulmat. Kohteen suunnittelun lähtökohtana on, että kohteelle haetaan sen valmistuttua ympäristöluokitus, Sirius Capital Partnersin johtaja Stefan Wiklund kertoo.

Hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat joustavan arjen

Järvenpään Ainola on uusi ja kehittyvä asuinalue, jonka suunnittelun keskiössä on ollut alueen asukkaille helpon ja huolettoman arjen tarjoaminen. Tästä osoituksena ovat erinomainen lähijunayhteys, sekä alueelle tulossa olevat palvelut, joista keskeisimpinä ruokakauppa ja päiväkoti.

– Järvenpään Ainolassa yhdistyvät asumisviihtyvyyden kannalta oleellisimmat elementit, kuten kätevät, arkea helpottavat liikenneyhteydet, viihtyisä ja moderni asuinympäristö, palveluiden hyvä saatavuus sekä kattavat ulkoilumahdollisuudet, Marvean varatoimitusjohtaja Leon Kärnä kertoo.

Lisätietoja:

Stefan Wiklund, johtaja Sirius Capital Partners, +358 40 5009 155, Stefan.wiklund@sirius.fi

Leon Kärnä, varatoimitusjohtaja Marvea Oy, +358 44 4210 404, leon.karna@marvea.fi

Marvea Oy on pirkkalalainen yritys, joka rakentaa ja kehittää hankkeita pääradan varren kasvukeskuksiin. Marvea on kannattavasti kasvava henkilöstönsä omistama yritys. Henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus asuntorakentamisesta ja rakennusalasta. Kehitämme ja rakennamme kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville asumiseen ja elämiseen eettisesti arvoa tuottaen. Olemme erikoistuneet monipuoliseen asuntotuotantoon ja hankekehitykseen yhdessä kumppanien kanssa. Toimimme asiakasta lähellä, paikallisesti ja kehittäen jatkuvasti uusia ideoita asiakastarpeiden ratkaisuiksi. www.marvea.fi

Logo

Suupantie 6 C 2, 33960 Pirkkala
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi