Leon Kärnä aloitti Marvea Oy:n toimitusjohtajana 1.8.2023

Marvea Oy sai 1.8.2023 uuden toimitusjohtajan, kun Leon Kärnä siirtyi yhtiön johtoon. Yhtiön edellinen toimitusjohtaja Miikka Routama siirtyy Marvea Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi. Kärnä kuuluu Marvea Oy:n perustajaosakkaisiin, ja on toiminut yrityksen varatoimitusjohtajana sen perustamisesta alkaen.

Vuonna 2019 perustettu Marvea Oy on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa yhtenä Pirkanmaan ja Hämeen alueen suurimmista rakentajista. Marvea on onnistunut käynnistämään hankkeita kannattavasti myös Uudenmaan alueella. Tänä vuonna Marvea on käynnistänyt yhteensä 400 asunnon rakentamisen.

Yrityksen ensimmäiset vuodet ovat pitäneet sisällään mm. koronakriisin, Ukrainan sodan, rakennuskustannusten räjähdysmäisen nousun sekä korkojen nousun. Voimakkaasti muuttuvassa toimintaympäristössä yrityksen aseman vakauttaminen on vaatinut valmiutta reagoida ketterästi muutoksiin, kykyä johtaa toimintaa tehokkaasti kaikilla tasoilla sekä valmiutta kasvattaa aktiivisesti yritykselle tärkeitä verkostoja.

”Marvean alkuvaiheen strategiakausi on täyttänyt kaikki odotuksemme ja tulevaisuutemme näyttää hyvältä. Siitä kiitos kuuluu koko henkilöstöllemme. Nyt on aika ottaa seuraava askel Marvean tarinassa”, kertoo Miikka Routama.

Varmistaakseen kyvyn reagoida markkinaan ketterästi myös tulevaisuudessa, Marvea on nyt siirtymässä uuteen strategiseen vaiheeseen. Sen vetäjäksi ja samalla yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Leon Kärnä.

Meillä on onnistuttu rakentamaan toimiva johtamisen kulttuuri, ja on ilo päästä jatkamaan sen kehittämistä. Luotan itse yhteistyön voimaan, ja uskon että menestyksemme taustalla on juuri henkilöstömme rautainen kokemus yhdistettynä vahvaan tiimityöhön.”, Kärnä jatkaa.

”Rakentamisen heikosta suhdannetilanteesta huolimatta Marvean tilanne on hyvä. Olemme käynnistäneet kannattavan toiminnan Pirkanmaan ja Hämeen alueen lisäksi Uudenmaan alueella ja haemme siellä vahvaa kasvua tulevina vuosina. Vuoden 2023 aikana Marvea tekee kasvua ja näkymät ovat suotuisat myös jatkossa. Toiminnan kasvaessa tulemme palkkamaan uusia avainhenkilöitä erityisesti Uudenmaan alueelle. Yrityksemme tulevaisuus näyttää vakaalta, joten tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa strategista vaihettamme.”  Kärnä sanoo.

Miikka Routama siirtyy toimitusjohtajan tehtävästi Marvea Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi. Routama jatkaa myös tehtävässään Marvea Kotien hallituksen puheenjohtajana.

Lisätietoja:

Marvea Oy, Leon Kärnä, toimitusjohtaja, +358 44 421 0404, leon.karna@marvea.fi

Marvea Oy rakentaa ja kehittää hankkeita pääradan varren kasvukeskuksiin. Marvea on kannattavasti kasvava henkilöstönsä omistama yritys. Henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus rakentamisesta, hankekehityksestä sekä rakennus- ja kiinteistöalasta. Kehitämme ja rakennamme kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville asumiseen ja elämiseen eettisesti arvoa tuottaen. Olemme erikoistuneet monipuoliseen talonrakentamiseen ja hankekehitykseen yhdessä kumppanien kanssa. Toimimme asiakasta lähellä, paikallisesti kehittäen jatkuvasti uusia ideoita asiakastarpeiden ratkaisuiksi. www.marvea.fi

Logo

Hatanpään valtatie 26, 33100
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi

Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi