Lumo Kodit sopi Marvean kanssa 49 uuden vuokra-asunnon rakentamisesta Tampereen keskustaan

Havainnekuva Näsilinnankatu 40:n uudisrakennuksesta. Kuva: ARCO / Aihio Arkkitehdit Oy

Lumo Kodit sopi 49 uuden vuokra-asunnon rakentamisesta Marvea Oy:n kanssa Tampereen Näsilinnankatu 40:en.

”Rakenteille lähtevän uudisrakennuksen asukkaiden käytössä ovat jo tontilla olevan talon yhteiset tilat, kuten sauna, pesutupa, kuivaushuone ja kuntosali. Olemassa olevan rakennuksen peruskorjaus alkaa alkukesällä. Asukkaille on tarjolla myös lisäpalveluita, kuten muutto- ja siivouspalvelut”, yksikönjohtaja Tommi Parikka kertoo

Vuoden 2023 kesällä Näsilinnankatu 40:en valmistuu 49 uutta asuntoa, jotka ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Kiinteistö sijaitsee Tampereen keskustassa rauhallisella sijainnilla lähellä Laukontoria ja Ratinan suvantoa.

Asukkaat saavat nauttia lukuisten torien ja puistojen lisäksi myös arkkitehtuurista. Keskustasta löytyy myös runsaasti vanhoja tehdasrakennuksia, joissa on ravintoloita, kauppoja, museoita ja elokuvateatteri. Läheiset Pyynikin upeat maastot tarjoavat ulkoilumahdollisuudet niin kesä- kuin talviurheiluun.

”Näsilinnankatu 40:n hanke toteutetaan valubetoniharkkorakenteella. Valitun rakenneratkaisun johdosta hanke pystytään käynnistämään nopeasti. Rakenne on oivallinen valinta Tampereen ydinkeskustaan logistiikan ja työturvallisuuden kannalta”, Marvean toimitusjohtaja Miikka Routama kertoo.

Kohde on Kojamon sijoitusstrategian mukainen. Kojamon strategiana on investoida asuntotarjonnan kasvuun Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion kasvun vuoksi.

Lisätietoja:

Kojamo Oyj, Tommi Parikka, yksikönjohtaja, +358205083614, tommi.parikka@kojamo.fi
Marvea Oy, Miikka Routama, toimitusjohtaja, +358 44 751 0291, miikka.routama@marvea.fi
www.marvea.fi , https://www.facebook.com/Marvea.fi/

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen 50 vuoden kokemuksella. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/

Marvea Oy on pirkkalalainen yritys, joka rakentaa ja kehittää hankkeita pääradan varren kasvukeskuksiin. Marvea on kannattavasti kasvava henkilöstönsä omistama yritys. Henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus asuntorakentamisesta ja rakennusalasta. Kehitämme ja rakennamme kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville asumiseen ja elämiseen eettisesti arvoa tuottaen. Olemme erikoistuneet monipuoliseen asuntotuotantoon ja hankekehitykseen yhdessä kumppanien kanssa. Toimimme asiakasta lähellä, paikallisesti ja kehittäen jatkuvasti uusia ideoita asiakastarpeiden ratkaisuiksi.

Logo

Hatanpään valtatie 26, 33100
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi

Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi