Marvea on aloittanut kerrostalon ja rivi-/paritalon rakentamisen Kangasalan keskustaan

Marvea Oy on aloittanut Kangasalan Antintielle kerrostalon ja rivitalon rakentamisen. Kerrostalohanke on nimeltään Asunto Oy Kangasalan Antintie, johon rakennetaan 41 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa. Rivitalohanke on nimeltään Asunto Oy Kangasalan Villa Sentra, johon rakennetaan 7 rivitalo- ja 2 paritaloasuntoa omistusasuntoina.

Asunto Oy Villa Sentra tarjoaa laadukkaat puitteet kodille kaupungin keskustassa, mutta kuitenkin luonnon rauhassa. Kaupunkivilloissa on vaihtelevat julkisivut, joka luo rytmiä talojen ulkoasuun. Koti Villa Sentrassa on suunniteltu toimivan arjen tukikohdaksi. Alakertaan avaruutta ja moderniutta tuo avoin keittiö-olohuonetila. Valoisuuden takaa suuret lattiatasoikkunat, joista pääsee astumaan omalle terassille. Alakerran saunatiloista on helppo siirtyä vilvoittelemaan omalle pihalle.

Villa Sentran asunnot ovat neljä huonetta ja keittiö asuntoja. Asuntojen ennakkomarkkinoinnissa kysyntä on ollut vilkasta ja kauppoja ryhdytään tekemään toukokuun aikana. Villa Sentran asunnot valmistuvat kesällä 2022.

” Villa Sentran asunnot ovat persoonallisia townhouse-henkisiä asuntoja. Arjen helppous ja asumisen ainutkertaisuus on täällä läsnä. Sijainti kaupungin keskustassa rauhallisella paikalla luonnon lähellä on ainutlaatuinen.” Marvea Oy:n toimitusjohtaja Miikka Routama kertoo.

As Oy Kangasalan Antintien yhtiöön rakennetaan 41 vuokra-asuntoa. Asuntoja tulee tarjolle monipuolisesti yhden huoneen ja keittiön asunnoista aina neljän huoneen ja keittiön kokoisiin asuntoihin. Asuntojen vuokraus aloitetaan myöhemmin alkuvuonna 2022 ja asunnot valmistuvat kesällä 2022.
”Kangasala on hyvässä maineessa oleva asuinpaikka. Antintien vuokra-asunnoille on ollut jo nyt paljon kysyntää, vaikka vuokrausta ei virallisesti ole vielä käynnistetty. Tehokkaasti suunnitellut asunnot antavat mahdollisuuden tuoda asunnot vuokralle edullisella vuokralla.” toteaa Marvea Oy:n toimitusjohtaja Miikka Routama.

Lisätietoja
Marvea Oy, Miikka Routama, toimitusjohtaja,
044 751 0291, miikka.routama@marvea.fi
www.marvea.fi , https://www.facebook.com/Marvea.fi/

Liitteet
Havainnekuvia Asunto Oy Kangasalan Villa Sentrasta ja As Oy Kangasalan Antintiestä (erikseen pyydettäessä laadukkaampina tiedostoina)

Marvea Oy on pirkkalalainen yritys, joka rakentaa ja kehittää hankkeita pääradan varren kasvukeskuksiin. Marvea on kannattavasti kasvava henkilöstönsä omistama yritys. Henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus asuntorakentamisesta ja rakennusalasta. Kehitämme ja rakennamme kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville asumiseen ja elämiseen eettisesti arvoa tuottaen. Olemme erikoistuneet monipuoliseen asuntotuotantoon ja hankekehitykseen yhdessä kumppanien kanssa. Toimimme asiakasta lähellä, paikallisesti ja kehittäen jatkuvasti uusia ideoita asiakastarpeiden ratkaisuiksi.

Logo

Suupantie 6 C 2, 33960 Pirkkala
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi