Marvea on aloittanut uuden kerrostaloalueen rakentamisen Kangasalan Harjunsaloon

Marvea Oy rakentaa Kangasalan Harjunsaloon uuden kerrostaloalueen, joka vastaa modernin asumisen tarpeisiin. Marvea Oy rakentaa alueelle yhteensä yhdeksän asuinkerrostaloa, joista kolmen ensimmäisen rakennustyöt on juuri aloitettu.

Rakentuvan kerrostaloalueen kaikki asunnot tulevat olemaan laadukkaita ja modernisti varusteltuja sekä vastaamaan monipuolisesti asukkaiden tarpeisiin. Harjunsalon kerrostalot rakennetaan korkeimpaan A-energialuokkaan, joka tarkoittaa sitä, että kohde on huomattavasti energiatehokkaampi kuin kerrostalot keskimäärin.

Ensimmäisessä vaiheessa alueelle rakennetaan kolme viisikerroksista kerrostaloa, joissa on yhteensä 118 asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat yhden huoneen ja keittotilan asunnoista neljän huoneen ja keittotilan asuntoihin.

”Alueelle rakentuu monen kokoisia koteja, sillä tahdomme mahdollistaa sopivan kokoisen asunnon löytymisen niin eri kokoisille perheille kuin myös yksin asuville. Ensimmäisessä vaiheessa rakennettavat kodit tulevat olemaan vuokrakoteja, kertoo Leon Kärnä Marvea Oy:sta.

Aktiivista asumista harjumaisemissa – Harjunsalo tarjoaa modernia kerrostaloelämää lähellä luontoa

Kangasalan Harjunsalon tulevat asukkaat pääsevät nauttimaan alueen erinomaisesta sijainnista. Alueella on laaja valikoima lähipalveluita, kuten ravintoloita ja kauppoja, varmistamassa arjen mukavan sujumisen.

Alueen erinomaisten bussiyhteyksien ansiosta kulkeminen sekä Kangasalan että Tampereen keskustaan on Harjunsalosta helppoa. Alueen asukkaille tulee olemaan tarjolla myös runsaasti parkkitilaa omille autoille.

Harjunsalo tarjoaa asujalleen erinomaiset mahdollisuudet aktiivisen elämäntavan toteuttamiseen, sillä alueen erinomaiset liikuntamahdollisuudet suorastaan houkuttelevat ulkoilemaan ja liikkumaan.

Kangasalan harjulta löytyvät loistavat maastot niin hiihtämiseen, juoksuun kuin pyöräilyynkin. Harjun hienossa luonnossa ja upeissa maisemissa liikkuminen on ilo. Lisäksi alueen muut liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset, sillä lähistöllä sijaitsevat muun muassa uimahalli, jäähalli, tennishalli sekä palloiluhallit.

Kangasala on myös tunnettu elinvoimaisista urheiluseuroistaan, jotka tarjoavat sopivia harrastusmahdollisuuksia höntsäilystä aina tavoitteellisempaan kilpaurheiluun. Alue tarjoaa siis jokaiselle jotakin.

Nyt rakentuva Harjunsalon alue on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat luonnonläheisyyttä ja sen tarjoamaa mahdollisuutta aktiiviseen elämäntapaan, mutta jotka tahtovat silti nauttia kerrostaloelämän tuomasta vaivattomuudesta ja kaupunkielämän läheisyydestä, Leon Kärnä Marvea Oy:sta tiivistää.

Lisätietoja:

Marvea Oy, Leon Kärnä, varatoimitusjohtaja, +358 44 4210404, leon.karna@marvea.fi

Marvea Oy on pirkkalalainen yritys, joka rakentaa ja kehittää hankkeita pääradan varren kasvukeskuksiin. Marvea on kannattavasti kasvava henkilöstönsä omistama yritys. Henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus asuntorakentamisesta ja rakennusalasta. Kehitämme ja rakennamme kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville asumiseen ja elämiseen eettisesti arvoa tuottaen. Olemme erikoistuneet monipuoliseen asuntotuotantoon ja hankekehitykseen yhdessä kumppanien kanssa. Toimimme asiakasta lähellä, paikallisesti ja kehittäen jatkuvasti uusia ideoita asiakastarpeiden ratkaisuiksi. www.marvea.fi

Logo

Hatanpään valtatie 26, 33100
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi

Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi