Marvea Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan

Marvea Oy:n liiketoiminta perustuu luottamukseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakkaiden, sidosryhmien ja kumppanien kanssa. Marvea Oy kuuluu nyt luottaluokitusten korkeimpaan AAA-luokkaan, mikä kertoo yrityksen toiminnan olevan vakaalla pohjalla.

Luokitus viestii luotettavuudesta ja vastuullisesta toiminnasta niin omalle henkilöstölle, asiakkaille kuin kumppaneillekin.

”AAA-luokkaan pääseminen on hieno osoitus siitä työstä, jota me Marvealla teemme. Luokitus tekee näkyväksi sen, että toimintamme on vakaalla ja vahvalla pohjalla. Vakavarainen ja maksukykyinen yritys on myös luetettava kumppani”, sanoo Marvea Oy:n toimitusjohtaja Miikka Routama.

Luottoluokitus kertoo vertailukelpoisella tavalla yrityksen taloudellisesta asemasta. Rajat AAA-luottoluokkaan pääsemiselle ovat tiukat. AAA-luottoluokitus edellyttää yritykseltä muun muassa vakiintunutta toimintaa, keskimääräistä huomattavasti parempia talouden tunnuslukuja sekä positiivista taustaa ja maksukäyttäytymistä.

AAA-luokitus siis tarkoittaa, että yrityksen kyky vastata maksusitoumuksistaan on erittäin hyvä. Marvea Oy ylittää kaikki luokituksen vaatimukset kirkkaasti.

Logo

Hatanpään valtatie 26, 33100
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi

Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi