Porvoon Toukovuoreen nousee Joo Kotien vuokra-asuntoja

Uudelle asuinalueelle vetävät luonnonläheisyys ja ekologiset arvot.

As Oy Porvoon Horisontin rakentaminen on alkanut Porvoon Toukovuoressa. Uudiskohteeseen tulee 54 Joo Kotien vuokra-asuntoa, joiden koot vaihtelevat yksiöistä kaksioihin. Marvean rakentamat kodit valmistuvat vuoden 2024 alussa. Tulevat asukkaat pääsevät nauttimaan Joo Kotien huolettomasta vuokra-asumisesta, johon lukeutuu ajatus siitä, ettei kaikkea tarvitse omistaa itse.

– Yritämme uusissa kohteissamme kehittää asukkaillemme mukavia tapoja jakaa niin tiloja, tavaroita kuin kulkuneuvojakin. Näitä ajatuksia viemme käytäntöön Porvoon Horisontissa muun muassa suunnittelemalla tyylikkään ja toimivan monitoimitilan, Joo Kotien vastuullisuusjohtaja Antti Niskanen kertoo.

Samaan monitoimitilaan tulee sauna, kuntoiluvälineitä ja pesukoneet. Asukkaat saavat näiden lisäksi käyttöönsä taloyhtiön yhteiskäyttöauton ja polkupyörien huoltopisteen.

Ekologiset arvot ohjaavat asunnon valintaa

Toukovuori on uusi asuinalue, josta rakennetaan energiatehokasta ja vähähiilistä kotia kaikkiaan noin 1400 asukkaalle. Porvoon Horisontissa lämmitysmuodoksi tulee maalämpö ja talon katolle asennetaan aurinkopaneelit.

– Oman asunnon ekologisten arvojen merkitys on selvästi nousussa ja ekologisuus vaikuttaa yhä enemmän asunnon valintaan. Maalämmön ja aurinkopaneelien ansiosta taloyhtiön käyttökustannukset pysyvät maltillisina, vaikka ostoenergian hinta muuttuisi, Marvean toimitusjohtaja Miikka Routama kertoo.

Toukovuoren asuinalueen vetovoimana on luonnonläheisyys, sillä mäen päältä avautuvat kauniit merinäköalat ja monipuoliset maastot kutsuvat ulkoiluun. Porvoon keskustan palvelut sijaitsevat noin kolmen kilometrin päässä.

Lisätietoja:

Heta Kärki
kaupallinen johtaja
Joo Kodit
+358 50 566 2798
heta.karki@asuntoyhtyma.fi

Miikka Routama
toimitusjohtaja
Marvea Oy
+358 44 751 0291
miikka.routama@marvea.fi

Joo Kodit on vuokranantaja, joka luo asiakkailleen henkilökohtaisesta ja joustavasta palvelusta, yhteisöllisyyden edistämisestä sekä ekologisuudesta kumpuavaa huolettomuutta. Joo Koteja on Suomen kasvukeskuksissa kaikkiaan noin 5 300. Vastuullisena ja pitkäaikaisena omistajana luomme elämisen ja asumisen malleja, jotka tukevat kestävää kehitystä. Pidämme kodeistamme, asukkaistamme ja ympäristöstämme parasta mahdollista huolta.
www.joo-kodit.fi    www.asuntoyhtyma.fi

Marvea Oy on pirkkalalainen yritys, joka rakentaa ja kehittää hankkeita pääradan varren kasvukeskuksiin. Marvea on kannattavasti kasvava henkilöstönsä omistama yritys. Henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus asuntorakentamisesta ja rakennusalasta. Kehitämme ja rakennamme kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville asumiseen ja elämiseen eettisesti arvoa tuottaen. Olemme erikoistuneet monipuoliseen asuntotuotantoon ja hankekehitykseen yhdessä kumppanien kanssa. Toimimme asiakasta lähellä, paikallisesti ja kehittäen jatkuvasti uusia ideoita asiakastarpeiden ratkaisuiksi. www.marvea.fi

Logo

Suupantie 6 C 2, 33960 Pirkkala
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi