Riihimäen Piikinmäkeen rakennetaan monipuolisia kerros- ja rivitalo vuokra-asuntoja

As Oy Riihimäen Piikinmäen rakentaminen on käynnissä ja kohde valmistuu vuoden 2024 alussa.

Marvea rakentaa kiinteistösijoitusrahasto Sirius Fund IV:lle 62 asunnon uudiskohteen Riihimäen Piikinmäkeen. As Oy Riihimäen Piikinmäki rakentaminen on käynnissä ja kohde valmistuu vuoden 2024 alkupuolella. Taloyhtiöön saadaan erikokoisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, erikoisuutena kohteeseen toteutetaan kuusi parvellista rivitaloasuntoa. Asukkaat pääsevät nauttimaan huolettomasta vuokra-asumisesta aivan keskustan ja juna-aseman kupeessa, joka tarjoaa hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muihin kasvukeskuksiin.

– Kohteidemme suunnittelussa keskeisessä roolissa ovat asuntojen monipuolisuus, viihtyisyys ja ympäristöystävällisyys. Tässäkin hankkeessa asukkaille halutaan tarjota korkealaatuista ja kestävää asumista, joka huomioi sekä arjen tarpeet että ympäristönäkökulmat.  Kohteen suunnittelun lähtökohtana on, että kohteelle haetaan sen valmistuttua BREEAM In-Use -ympäristöluokitus, jossa tavoitteena on saavuttaa luokitustaso Very Good, Sirius Capital Partnersin johtaja Stefan Wiklund kertoo. 

Keskustan läheisyys mahdollistaa joustavan arjen

Riihimäen Piikinmäki on monipuolinen asuinalue, joka sijaitsee Riihimäen keskustan välittömässä läheisyydessä ja tarjoaa kaikki eväät huolimattomaan arkeen. Lähialueelta löytyy muun muassa Hämeen ammattikorkeakoulu, useita kauppoja ja puistoja.

– Riihimäen Piikinmäessä yhdistyvät asumisviihtyvyyden kannalta oleellisimmat elementit, kuten kätevät, arkea helpottavat junayhteydet, viihtyisä asuinympäristö, palveluiden hyvä saatavuus sekä kattavat ulkoilumahdollisuudet, Marvean varatoimitusjohtaja Leon Kärnä kertoo.

Lisätietoja:

Leon Kärnä
varatoimitusjohtaja
Marvea Oy
+358 44 4210 404
leon.karna@marvea.fi

Marvea Oy on pirkkalalainen yritys, joka rakentaa ja kehittää hankkeita pääradan varren kasvukeskuksiin. Marvea on kannattavasti kasvava henkilöstönsä omistama yritys. Henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus asuntorakentamisesta ja rakennusalasta. Kehitämme ja rakennamme kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville asumiseen ja elämiseen eettisesti arvoa tuottaen. Olemme erikoistuneet monipuoliseen asuntotuotantoon ja hankekehitykseen yhdessä kumppanien kanssa. Toimimme asiakasta lähellä, paikallisesti ja kehittäen jatkuvasti uusia ideoita asiakastarpeiden ratkaisuiksi.

www.marvea.fi

Logo

Suupantie 6 C 2, 33960 Pirkkala
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi