Riihimäen Piikinmäkeen valmistui monipuolisia kerros- ja rivitalo vuokra-asuntoja

As Oy Riihimäen Piikinmäen uudet asukkaat pääsivät muuttamaan helmikuun alusta uusiin koteihinsa.

Marvea rakensi kiinteistösijoitusrahasto Sirius Fund IV:lle 62 asunnon uudiskohteen Riihimäen Piikinmäkeen. As Oy Riihimäen Piikinmäki kohde valmistui tammikuun loppuun ja uudet asukkaat pääsivät koteihinsa helmikuun alusta alkaen. Taloyhtiöön valmistui erikokoisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, erikoisuutena kohteeseen toteutettiin kuusi parvellista rivitaloasuntoa. Nyt Asukkaat pääsevät nauttimaan huolettomasta vuokra-asumisesta aivan keskustan ja juna-aseman kupeessa, joka tarjoaa hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muihin kasvukeskuksiin.

– Kohteidemme suunnittelussa keskeisessä roolissa ovat asuntojen monipuolisuus, viihtyisyys ja ympäristöystävällisyys. Tässäkin hankkeessa asukkaille haluttiin tarjota korkealaatuista ja kestävää asumista, joka huomioi sekä arjen tarpeet että ympäristönäkökulmat. Kohteen suunnittelun lähtökohtana oli, että kohteelle haettiin BREEAM In-Use -ympäristöluokitus, jossa saavutetaan luokitustaso Very Good, Sirius Capital Partnersin johtaja Stefan Wiklund kertoo.

Keskustan läheisyys mahdollistaa joustavan arjen

Riihimäen Piikinmäki on monipuolinen asuinalue, joka sijaitsee Riihimäen keskustan välittömässä läheisyydessä ja tarjoaa kaikki eväät huolimattomaan arkeen. Lähialueelta löytyy muun muassa Hämeen ammattikorkeakoulu, useita kauppoja ja puistoja.
– Riihimäen Piikinmäessä yhdistyvät asumisviihtyvyyden kannalta oleellisimmat elementit, kuten kätevät, arkea helpottavat junayhteydet, viihtyisä asuinympäristö, palveluiden hyvä saatavuus sekä kattavat ulkoilumahdollisuudet, Marvean toimitusjohtaja Leon Kärnä kertoo.

Lisätietoja:
Leon Kärnä
toimitusjohtaja
Marvea Oy
+358 44 4210 404
leon.karna@marvea.fi

Marvea Oy on kiinteistökehityksen osaava suomalainen rakennusliike, joka kehittää resurssiviisaita kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville. Keskitymme monipuoliseen ja laadukkaaseen asunto- ja toimitilarakentamiseen.

Työmme jälki tunnetaan erinomaisesta laadusta ja kestävyydestä, jotka varmistamme muun muassa jatkuvilla panostuksilla osaamiseemme kehittämiseen, asiakastyytyväisyyteen ja työturvallisuuteen.

www.marvea.fi

Logo

Hatanpään valtatie 26, 33100
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi

Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi