TA-Asumisoikeus Oy:lle kerrostalo Hämeenlinnan Asemarannan alueelle

Pirkkalalainen Marvea Oy on aloittanut TA-Asumisoikeus Oy:lle kerrostalon rakennustyöt Hämeenlinnan Asemarannan alueelle. TA Asumisoikeus Oy rakennuttaa Hämeenlinnan Vanainkatu 33:een 48 asumisoikeusasuntoa. Kohteet ovat ARA-rahoitteisia. Hankkeen työllistämisvaikutus on n. 110 henkilötyövuotta.

Marvea on laajentanut liiketoimintaansa urakkamarkkinoille. Marvean aiemmat hankkeet ovat olleet pääosin omille tonteille kehitettyjä tai neuvottelupohjaisia kerros- ja rivitalohankkeita.

”Marvean henkilöstöllä on pitkä kokemus myös urakkaliiketoiminnasta, joten päätös urakkaliiketoimintaan mukaan menosta oli lopulta helppo. Marvea on koko henkilöstönsä omistama yritys, mikä tuo motivaatiota ja tehokkuutta henkilöstömme toimintaan. Tarjoamme mielellämme kerrostalohankkeita tilaajille.”, kertoo Marvea Oy:n toimitusjohtaja Miikka Routama.

Hämeenlinnan kaupunki kasvaa voimakkaimmin rautatieaseman suuntaan. Asemarannan alue on yhdistelmä urbaania asumista ja vehreää luontoympäristöä, missä tulevaisuuden rakentaminen ja junaliikenne yhdistyy luonnonläheisyyteen ja virkistysmahdollisuuksiin.
Raideliikenteen kehittyminen, tulevat nopeat junayhteydet Tampereelle ja Helsinkiin sekä mahdollisuudet etätyöskentelyyn luonnon helmassa Vanajaveden rannalla suuren historiallisen puiston laidalla tekevät Asemarannan kodeista ainutlaatuisia. Mm. päiväkoti löytyy naapurista ja keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

”Olemme TA-Asumisoikeus Oy:llä erittäin tyytyväisiä päästessämme rakennuttamaan Hämeenlinnaan hyvälle paikalle yhtiömme tavoitteiden mukaisia kohtuuhintaisia ja laadukkaita asumisoikeusasuntoja. Yhteistyö Hämeenlinnan kaupungin ja muiden hankkeen osapuolten kanssa on ollut alusta saakka sujuvaa. Olemme saaneet samalla yhteistyökumppaniksemme urakkamarkkinoilla uutena toimijana aloittaneen Marvea Oy:n, jonka kanssa yhteistyössä olemme aloittaneet kohteen rakentamisen. Kohde valmistuu arviolta syksyllä 2022”, kertoo TA-Asumisoikeus Oy:n aluejohtaja Mika Pekkala.”

Lisätietoja:
Mika Pekkala, TA-Asumisoikeus Oy, aluejohtaja,
p. 040 922 2882, mika.pekkala@ta.fi, www.ta.fi

Miikka Routama, Marvea Oy, toimitusjohtaja,
p. 044 751 0291, miikka.routama@marvea.fi, www.marvea.fi

TA-Asumisoikeus Oy kuuluu TA-Yhtiöihin, joka on valtakunnallinen asuntojen omistaja ja rakennuttaja. TA-Yhtiöillä on omistuksessaan noin 19 000 asuntoa, joissa asuu noin 36 000 asukasta. TA-Yhtiöiden asunnot ovat pääosin asumisoikeus- ja vuokra-asuntoja. TA-Yhtiöt on toteuttanut viime vuosina vuosittain noin 1 000 uutta asuntoa pääkaupunkiseudulle ja muihin Suomen kasvukeskuksiin. Espoon päätoimipisteen lisäksi TA-Yhtiöillä on toimipisteet Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Kittilässä.

Marvea Oy on pirkkalalainen yritys, joka rakentaa ja kehittää hankkeita pääradan varren kasvukeskuksiin. Marvea on kannattavasti kasvava henkilöstönsä omistama yritys. Henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus asuntorakentamisesta ja rakennusalasta. Kehitämme ja rakennamme kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville asumiseen ja elämiseen eettisesti arvoa tuottaen. Olemme erikoistuneet monipuoliseen asuntotuotantoon ja hankekehitykseen yhdessä kumppanien kanssa. Toimimme asiakasta lähellä, paikallisesti ja kehittäen jatkuvasti uusia ideoita asiakastarpeiden ratkaisuiksi.

Logo

Suupantie 6 C 2, 33960 Pirkkala
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi