Tampereen Vuokra-asunnot Oy ja Marvea Oy ovat sopineet uudiskohteen rakentamisesta Tampereen Hervantaan

Hervanta, Louhoskuja 8 täydentää Tampereen Vuokra-asunnot Oy:n (TVA Oy) vuokrakotitarjontaa Tampereella.

TVA Oy ja Marvea Oy ovat sopineet 60 uuden vuokrakodin rakentamisesta Tampereen Hervantaan. Kohteen rakennustyöt on aloitettu ja kohde valmistuu kesällä 2024. Kohteeseen rakennetaan erikokoisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joiden pinta-alat vaihtelevat hieman yli 33 neliöstä 74 neliöön.

”Louhoskujan uudisrakennus on TVA Oy:n tavoitteiden mukainen hanke”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Marko Salonen. ”Hervanta on haluttu asuinpaikka tamperelaisille, mutta TVA Oy:llä ei ole aikaisemmin ollut tarjota vuokraisille asuntoja tästä kaupunginosasta. Yhtiön asuntotarjonta monipuolistuu tämän vapaarahoitteisen hankkeen myötä sillä saralla” Marko jatkaa.

”Tampere on vetovoimainen ja vahva kasvukeskus, jossa on jatkuvasti kysyntää uusille laadukkaille vuokra-asunnoille. On erittäin hienoa aloittaa yhteistyö TVA Oy:n kanssa tämän hankkeen tiimoilta, joka täydentää ja monipuolistaa Hervannan uusien vuokra-asuntojen tarjoamaa. Hanke vahvistaa ja kasvattaa edelleen Marvea Oy:n asemaa yhtenä Tampereen kaupunkiseudun suurimmista asuntorakentajista.” Marvea Oy:n varatoimitusjohtaja Leon Kärnä toteaa.

Sujuvaa arkea Hervannassa

Kohteen sen sijainti on palvelujen kannalta ihanteellisessa paikassa. Lähietäisyydeltä löytyvät kaikki tarvittavat lähipalvelut, päiväkoti sekä koulut. Hervannan monipuolinen ympäristö tarjoaa myös upeat puitteet monenlaisille harrastuksille.

Alueella on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Tampereen ratikan pysäkki sijaitsee kohteen vieressä ja alueella on kattavat bussiyhteydet. Kohteessa ei tarvitse omistaa omaa autoa, sillä lähipalvelut ja sujuva julkinen liikenne takaavat helpon arjen.

Lisätietoja:

Tampereen Vuokra-asunnot Oy, Marko Salonen, toimitusjohtaja, marko.salonen@tampere.fi

Marvea Oy, Leon Kärnä, varatoimitusjohtaja, +358 44 4210404, leon.karna@marvea.fi

Tampereen Vuokra-asunnot Oy:llä on noin 2 500 vuokra-asuntoa eripuolilla Tamperetta, jotka sijaitsevat hyvien palveluiden läheisyydessä ja toimivien liikenneyhteyksien varrella. Yhtiön tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 100 uutta vuokrakotia tamperelaisille. Niin vanhoissa kuin uusissa tulevissa kohteissa on monipuolinen tarjonta asuntoja erilaisiin elämätilanteisiin.

Marvea Oy on pirkkalalainen yritys, joka rakentaa ja kehittää hankkeita pääradan varren kasvukeskuksiin. Marvea on kannattavasti kasvava henkilöstönsä omistama yritys. Henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus asuntorakentamisesta ja rakennusalasta. Kehitämme ja rakennamme kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville asumiseen ja elämiseen eettisesti arvoa tuottaen. Olemme erikoistuneet monipuoliseen asuntotuotantoon ja hankekehitykseen yhdessä kumppanien kanssa. Toimimme asiakasta lähellä, paikallisesti ja kehittäen jatkuvasti uusia ideoita asiakastarpeiden ratkaisuiksi. www.marvea.fi

Logo

Hatanpään valtatie 26, 33100
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi

Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi