Marvea rakentaa vuokra-asuntoja Hämeenlinnan keskustaan

Marvea Oy on aloittamassa Hämeenlinnan Vanajanrannan alueelle kerrostalon rakentamisen. Kerrostalohanke on nimeltään Asunto Oy Hämeenlinnan Aurinkokatu 12, johon rakennetaan 78 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa. Asuntojen vuokraus aloitetaan loppuvuonna 2024 ja asunnot valmistuvat alkuvuodesta 2025.

Asunto Oy Hämeenlinnan Aurinkokatu 12 tulee tarjoamaan 78 asuntoa monipuolisista yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Asunnot vastaavat erilaisiin asumistarpeisiin ja luovat monipuolista asumisvaihtoehtoa alueelle. Kohde yhdistää modernin asumisen mukavuuden ekologisiin ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin, tarjoten samalla erinomaisen sijainnin palveluiden äärellä.

Aurinkokatu 12 sijaitsee keskeisellä ja näkyvällä paikalla Paasikiventien ja Vanjankadun kulmassa Hämeenlinnassa. Erinomainen sijaintii tarjoaa kohteen asukkaille kävelymatkan päässä olevat juna-aseman, kaupat, koulut ja muut keskustan palvelut. Kohde tarjoaa myös ainutlaatuisen näköalan järvelle, ja sen läheisyys venelaitureihin mahdollistaa vesistöön liittyvän harrastamisen ja virkistyksen.

Hankkeessa kiinnitetään erityistä huomioita ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen, sillä kohde rakennetaan EU-taksonomian vaatimusten mukaisesti.  Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että työmaan jätteiden kierrätystä tehostetaan ja asuntoihin asennetaan ekologiset vesikalusteet. Lisäksi kohde rakennetaan parhaimpaan A-energialuokkaan ja katolle asennetaan aurinkovoimala.

Osana kestävyyttä ja yhteisöllisyyttä Asunto Oy Hämeenlinnan Aurinkokatu 12 tulee tarjoamaan ekologisen yhteiskäyttöauton asukkaiden käyttöön. Tämä edistää liikkumisen kestävyyttä ja tarjoaa vaihtoehdon yksittäisautoilulle.

Tämä hanke on meille todellinen ilonaihe. Asunto Oy Hämeenlinnan Aurinkokatu 12 yhdistää Marvea Oy:n osaamisen, innovaation sekä vahvan visioinnin kestävästä asumisesta. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla mukana luomassa tulevaisuuden kotia, joka tarjoaa asukkailleen modernia mukavuutta ja samalla edistää ympäristövastuullista elämäntapaa.” toteaa Leon Kärnä.

Hanke edustaa Marvea Oy:n sitoutumista kestävään rakentamiseen ja yhteiskunnalliseen vastuuseen. Olemme ylpeitä pystyessämme luomaan tuleville asukkaille viihtyisiä, energiatehokkaita ja ekologisia koteja. Asunto Oy Hämeenlinnan Aurinkokatu 12 tulee olemaan paikka, jossa asuminen yhdistyy erinomaiseen sijaintiin, vastuullisuuteen ja viihtyisyyteen”, Leon Kärnä jatkaa.

Lisätietoja

Leon Kärnä, toimitusjohtaja Marvea Oy

+358 44 4210404, leon.karna@marvea.fi

Marvea Oy on pirkkalalainen yritys, joka rakentaa ja kehittää hankkeita pääradan varren kasvukeskuksiin. Marvea on kannattavasti kasvava henkilöstönsä omistama yritys. Henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus asuntorakentamisesta ja rakennusalasta. Kehitämme ja rakennamme kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville asumiseen ja elämiseen eettisesti arvoa tuottaen. Olemme erikoistuneet monipuoliseen asuntotuotantoon ja hankekehitykseen yhdessä kumppanien kanssa. Toimimme asiakasta lähellä, paikallisesti ja kehittäen jatkuvasti uusia ideoita asiakastarpeiden ratkaisuiksi. www.marvea.fi

Logo

Suupantie 6 C 2, 33960 Pirkkala
+358 50 375 5726
toimisto@marvea.fi